Informații despre livrare

  • Taxa de livrare pentru Iași este gratuită. 
  • În restul țării costul de livrare este de 25 Lei.
  • Factura va conține atât valoarea produselor comandate.
  • Timpul de expediere a comenzilor către clienți este de 24-48 ore.

Produsele comercializate de royaladdictions.ro se livreaza numai în urma cererilor de comanda confirmate telefonic, în limita stocurilor disponibile. Modificarea prețurilor produselor afișate pe site se poate face fără o instiintare prealabila.

Garanția:

Royal Addictions Oil SRL oferă garanție produselor comercializate prin intermediul site-ului royaladdictions.ro în conformitate cu legislația României și a Uniunii Europene în vigoare. Garanția acoperă defectele de material sau de fabricație, iar produsele care vor prezenta acest tip de defecțiuni vor fi înlocuite în cadrul termenului de garanție cu altele noi conform legii.

Vă rugăm să păstrați dovada achiziționării parfumurilor în perioada de garanție.

Termenul de garanție este de 12 luni.

 

Returul:

Conform legii O.U.G. 34/2014, produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile de la primirea produselor. În cazul în care exista nemulțumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contactați, în termen de 3 zile de la primirea acestuia, prin e-mail la adresa office@royaladdictions.ro. Acesta va fi înlocuit cu unul nou sau dacă se dorește este posibilă restituirea integrală a sumei achitate.

Royal Addictions Oil SRL  nu suportă costul returului, ci doar pe cel de retrimitere a produsului cu care a fost înlocuit cel inițial. În cazul în care nu se respectă condițiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportată de cumparator. 

Problema returului va fi solutionata intr-un termen de 15 zile de la instiintare.

Nu se accepta la retur:

  • Produsele cu ambalajul deteriorat, fară etichetele și Inscripţionările specifice.
  • Produsele care nu se afla în ambalajul original.
  • Produsele neînsoțite de copia facturii de achiziție.